ISMERKEDJÜNK A RÚNAVETÉSSEL

RÚNAJÓSLÁS

 

Kétszer 3, összesen 6 órás, CSOPORTOS mini online tanfolyam, VAGY:

 

EGYÉNI, egyeztetett időponttal, kétszer 1,5 összesen 3 órás, mini online tanfolyam​​ 

 

rúna2.jpg

A rúnák ógermán (viking, skandináv, kelta)​​ szimbólumok, amelyeknek​​ írásjel​​ funkciójukon kívül​​ mágikus erőt, jós- és tanácsadó jelentőséget​​ tulajdonítottak és tulajdonítunk. Szám szerint 24 + 1 üres, vagyis 25 darab rúna van, amiből 9 szimmetrikus, tehát talpán állva vagy fejjel lefelé azonos képet ad. 16 rúnának pedig van álló és lefelé forduló jelentése. Így összesen 41 féle olvasata van a 25 rúnának, azonban a variációk száma végtelen, ha adott kérdésre vagy adott időszakra több rúnát veszünk igénybe, összefüggéseiben értelmezve a rúnavetést.​​ 

 

A rúnákhoz rendelnek neveket, színeket, égtájakat, állatokat, komplex szimbólumrendszere van minden egyes jelnek. Emellett​​ árnyalt jellemzés tájékoztat arról, hogy mi az üzenete jós- és tanácsadó eszközként az egyes írásjeleknek. Egy bizonyos kérdésre akár egyetlen rúnát is húzhatunk, s pontos útmutatást kapunk, ha elolvassuk annak összefoglalását.​​ Ha azonban nem elégszünk meg ezzel, hanem például az előzményeit és következményeit is szeretnénk jobban megismerni, akkor hármat húzunk és adaptáljuk a jelentéstartalmakat a helyzetre és annak időbeli megnyilvánulásaira. Itt már​​ szükség van a rúnaszövegek alapos ismeretén kívül kombinációs készségünkre, intuíciónkra is.​​ Ezek használatában​​ segít a mini-tanfolyam.

 

A résztvevő a tanfolyam előtt e-mailben​​ jegyzetet kap, amely tartalmazza a rúnák jellemzőit, olvasatát és több vetési formát. Módja van a hallgatónak​​ elkészíteni saját első rúnáit, vagy​​ beszerezni egy garnitúrát​​ (ehhez is tartalmaz útmutatást, linket a jegyzet). A kétszer három órás,​​ Skype-on zajló órán pedig a gyakorlati használattal ismerkedünk​​ meg.​​ 

 

A tanfolyam​​ lebonyolításának módja:​​ Skype-on, (stabilan) működő kamerával és hanggal.

 

Maximális létszám: 14 fő.

 

Ára: 12000 Ft, melyet a külön megadott számlaszámra, egy összegben kérek átutalni.

Létszámnövelőknek kedvezmény: aki hoz magával egy vagy több embert, fejenként 2000 Ft kedvezményt kap. (Ha egy embert, akkor számára 10000 Ft a díj, ha kettőt, akkor már csak 8000 és így tovább – hat főig, amikor is ingyen vesz részt a tanfolyamon.)

Ismétlőknek kedvezmény: 30 %, vagyis a részvételi díj: 8400 Ft.

 

Csoportos tanfolyam egyelőre nem indul,​​ egyénire azonban folyamatosan van lehetőség. (2024. januári állapot szerint)

 

Az EGYÉNI, kétszer másfél órás konzultációs tanfolyamra​​ elvileg bármilyen időpontban​​ sor kerülhet előzetes egyeztetés alapján.​​ 

Ára:​​ 10000 Ft

Létszámnövelőknek​​ kedvezmény: egy plusz főnél 2000 Ft.

Ismétlőknek​​ 25 % kedvezmény, vagyis 7500 Ft.

 

CSOPORTOS ÉS EGYÉNI formára

Jelentkezni lehet: Gál Juditnál a​​ medici-na@gmail.hu​​ (FIGYELEM! a vége nem pont com, hanem pont hu!), vagy a​​ medici-na@freemail.hu​​ e-mail címen.

 

A jelentkezés​​ határideje: a tanfolyam kezdete előtt legalább három nappal.

 

Szükséges adatok:​​ 

  • név

  • e-mail cím

  • telefonszám

  • Skype azonosító

 

A jelentkezőknek megküldöm a számlaszámot, s egy​​ nyilatkozatot, amelyben a résztvevő vállalja, hogy a tanfolyam komplex írás- és szóbeli anyagát nem adja tovább, illetve hozzájárul, hogy heti egy alkalommal hírlevelet küldjek e-mail címére.

 

Az ismertetés alatt találsz egy​​ szemelvényt​​ a 25 rúna egyikéről, az ANSUZról.

 

Néhány, a tanfolyamról alkotott véleménnyel ismerkedhetsz meg a​​ https://karmaasztrologia.info/velemenyek-gal-judit-tanfolyamokrol/​​ linkkel elérhető oldalon.

 

Szeretettel látlak a rúnavetés mini-tanfolyamon!

 

Gál Judit

asztrológus

 

 

 

 

4. ANSUZ - Jelek (Üzenethordozó rúna; Loki isten)

 

Üzenetek, jelek, ajándékok kapása esedékes. Az időszerű figyelmeztetést is lehet ajándéknak tekinteni. Ez a rúna magában foglalja a​​ bölcsesség​​ gondolatait, az​​ okokat,​​ az​​ oktatást, a jó tanácsokat​​ – és a​​ jeleket, melyekre most fokozottan érdemes odafigyelni.​​ 

 

4. Ansuz - Jelek 3.jpg

Az üzenet szólhat egy​​ új életszakasz kibontakozásáról, ami lehet például egy szakma, vagy készség elsajátítása, hivatás- munkahelyváltás. Tesztre, vizsgára vagy talán interjúra is utal. Levelet, könyvet, papírt, online üzenetet vagy bármilyen más jellegű információt is jelenthet.​​ 

 

Utalhat arra, hogy​​ valami kihívás vár rád a közeljövőben, jelentheti a tapasztalat próbáját, de nem kell félned, mert mostanáig fejlődtél annyit és olyan módon, hogy sikert arathatsz.

 

Figyelj oda​​ találkozók, látogatások, esetleges összefutások​​ alkalmával különösen az olyan személyek esetében, akik bölcsebbek, mint te magad. Most szabadon lehetsz őszinte, mert birtokodban van az éleslátás, helyzetfelismerés képessége és a jó kommunikációs készség, s előítéletektől sem kell tartanod. Felismered a szavak erejét, hatását és megkapod azokat az információkat, amelyekre aktuálisan szükséged van.

 

Nem csak információt vagy választ kapsz, hanem​​ új felfedezést is tehetsz​​ azokról a dolgokról/személyekről, amik/akik az életedben felmerülnek. Lehet, hogy​​ akad egy olyan ember, aki türelmesen és megértően​​ kihúz téged a tájékozatlanságból, hogy megértsd az előtted álló utat.​​ 

 

A rúna fő jellemzője a bölcsesség és a tanácsadás. A tanácsot vagy Te kapod, vagy Te magad adod. Vedd figyelembe azonban, hogy​​ először neked kell meríteni, hogy tápláld magadat, aztán már több mint elég lesz arra, hogy másokat is táplálj.

 

Szellemi termékenységre​​ utal, amikor buzgón árad a kreatív és spirituális erő, inspiráció. Többen a​​ megszabadulás​​ rúnájának tekintik: megszabadulás rossz érzésektől, mint a félelem vagy aggodalom, amelyek befolyásolhatják a döntéseidet és a lelkivilágodat.​​ A megértés megszabadulást is jelenthet!

 

Lehetséges az is, hogy a​​ közeljövőben útra kelsz, jó eséllyel azért, hogy meglátogasd egy barátodat vagy egy rokonodat, aki tanácsot adhat neked, vagy akitől tanulhatsz valamit – de még valószínűbb, hogy ő keres fel téged.

 

 

4. ANSUZ - (Üzenethordozó rúna; Loki isten)

 

LEFELÉ

 

Hamisság, szégyen, árulás, hűtlenség, rossz tanács, mentális manipuláció,​​ a kontaktusokban blokk-korszak, szellemi terméketlenség, a beszéd- és íráskészség csökkenése, a kommunikáció módjának rossz megválasztása, megtévesztés, hazugság, féligazság, becsapás – ezek a​​ veszélyek fenyegetnek. Vigyázz, nehogy félreértsd az információkat. Valami, amit olvasol, sokkal fontosabb lehet, mint amilyennek első pillantásra látszik. Bizonyára frusztrálnak és összezavarodottnak érzed magad az ideiglenesen megbomlott kommunikációs helyzet miatt, de ez is az élet része és pont az ilyen szituációkból lehet a legtöbbet okulni.

 

Most azt is megtapasztalhatod, hogy​​ tanácsadóid hamis tanácsokat adnak, a saját érdekeiket is beleviszik a tanácsadásba. Így légy körültekintő, hogy ki mit mond.​​ Lehet, hogy most az idősebb emberek okoznak neked problémákat, koruk vagy egészségük miatt, s mindez nagy nyűggel járhat. Gondolj arra, hogy ez megint csak egy kihívás, aminek meg kell felelned és vedd figyelembe a mindenben – a szerencsétlenségben is – rejlő hasznot.

 

Nem kizárt azonban az sem, hogy az elemi hiba nem az időminőségben, hanem benned van –​​ az élet leckéiből mindig le kell vonni a tanulságot, a legtöbbet pedig időnként éppen a nehézségekből tanulhatunk. Ha​​ nem tudsz változni és újra meg újra elköveted ugyanazokat a hibákat, akkor milyen jogon morgolódsz a problémáid miatt? Persze az is lehet, hogy még így is tanulsz a leckékből, de aztán valamiért mégsem hasznosítod (vagy osztod meg másokkal) az újonnan szerzett ismereteidet.​​ 

 

Óvakodj a csínyektől! Ennek a rúnának a jelentése lehet a​​ kellemetlen meglepetés, trükk vagy fortély.

 

 

 

 

 

4 thoughts on “ISMERKEDJÜNK A RÚNAVETÉSSEL

  1. Volt szerencsém a legelső tanfolyamon részt venni. A jegyzet nagyon jól használható, és könnyen érthető. Megismerhettem egy újabb módszert önmagam jobb megismeréséhez. A tanfolyam nagyon jó hangulatban telt, köszönöm hogy részt vehettem rajta!

  2. Szép napot!
    Érdeklődnék,hogy mostanában lesz e online Rúna tanfolyam?
    köszönöm,
    Sanya

    1. Kedves Sanya!
      Köszönöm az érdeklődést, egyelőre nem tervezek csoportos tanfolyamot kezdeményezni 2023. április előtt. Egyénileg is lehet viszont ugyanazt a tanfolyamot végezni – amint az itt is szerepel az ismertetésben.
      Szeretettel:
      Gál Judit
      asztrológus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük